Camerabewaking

Home $ Beveiliging $ Camerabewaking

Panasonic camerabewaking

Panasonic biedt toonaangevende oplossingen voor het vastleggen, opnemen, bekijken, beheren en veiligheid van video’s te analyseren.
Of uw uitdaging weinig licht is, een hoog contrast, trilling of beweging, Panasonic biedt geavanceerde videobewaking producten die 24 uur per dag waar-beeld leveren en IP oplossingen met IP camera’s.

Analoge Producten

Wanneer het gaat over effectieve bewaking en beveiliging, heeft Panasonic analoge oplossingen die een perfecte prestatie bieden wanneer het er echt om gaat. Overladen met talrijke geavanceerde functies, zoals de nieuwste digitale signaal- en beeldverwerking en dag/nachtgebruik, bieden onze statische bewakingscamera’s, statische dome camera’s en PTZ dome camera’s een combinatie van superieure beeldkwaliteit en kostenverhouding die toonaangevend is in de sector. Daarnaast bieden onze intelligente digitale schijfrecorders efficiënte en betrouwbare full HD-bewaking met opname in real time en gemakkelijk opslaan en zoeken.

IP-Producten

De beveiligingsoplossingen van Panasonic bieden de nieuwste technologie en een rijkdom aan innovatieve functies voor talrijke beveiligingstoepassingen.
Van netwerkcamera’s, uitgerust met geavanceerde gezichtsdetectie en een dekking van 360 graden, tot krachtig presterende Full HD netwerkvideorecorders en netwerkencoders- en decoders.
Het volledige assortiment van IP-producten werd eigenlijk gebouwd met het oog op de toekomst en is compatibel met ONVIF. Het biedt snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid wanneer u dat het meest nodig hebt.

4K

Geniet van een hogere visuele kwaliteit dan u ooit verwachtte met onze 4K producten.
De kleinste details worden weergegeven in een helder een duidelijk beeld.
In de steeds veranderende wereld van technologie proberen we steeds te blijven volgen,
zodat we u een fenomenale kijkervaring kunnen bieden.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wij helpen u met het maken van de juiste keuze.

Mail vrijblijvend naar sales@optitech-telecom.be of bel ons op:
+3233801080. We helpen u graag verder.